androide auto

Android-tablet med stor skærm

Vi kan eftermontere en Android tablet med stor skærm til Mercedes i samme position som din nuværende skærm. Dette vil vise dit nuværende system sammen med mange opgraderinger. Vi har været meget omhyggelige med kun at købe produkter af højeste kvalitet og specifikationer. Disse skærme kører det nyeste Android 11-operativsystem. De er baseret på en Android-tablet med 4GB RAM og 64GB flash-hukommelse, som er meget mere end de fleste. Med en brugergrænseflade, der efterligner MBUX, får dette system til at se ud som en del af den originale bil. Funktionerne omfatter trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Arbejder med ethvert eksisterende bakkamera eller 360-visningssystem

Android tablet til Mercedes med stor skærm kan fungere med alle eksisterende bakkamera eller 360 visningssystemer. Det kan også tilbyde tilslutning til et eftermarkedskamera med understøttelse af aktive styringslinjer. Der kan tilføjes et SIM-kort for at oprette et WiFi-hotspot og for at køre indbyggede navigations-apps og andre. Dit eksisterende rat og de centrale knapper vil betjene dette system, og oplysninger om opvarmning vises, når der foretages justeringer.

Kør enhver Android-app

Da disse enheder er baseret på en Android-tablet, kan de bruges til at køre apps som Netflix, YouTube osv. eller enhver anden Android-app (Google-login er påkrævet). Disse apps kræver en internetforbindelse, så du skal være forbundet til din mobil via Wi-Fi-forbindelsen. Dette bruger den samme forbindelse som Trådløs CarPlay, så dette skal frigives først. Alternativt, hvis der er installeret et SIM-kort, kan disse køre samtidigt.

AUX indgang

På biler, der har en AUX-indgang tilgængelig, vil vi programmere den til menuen med lydindstillinger, hvis den ikke allerede er der. Dette er tilgængeligt på alle NTG4,5 og Command kun på NTG5,2 (på C/GLC er dette Premium Plus-biler med Burmester Audio-opgradering).

USB-AUX adapter

På andre modeller (alle NTG5,1 og NTG5,2 med Audio 20/Garmin GPS) bruger vi en USB-AUX- adapter. Dette er en lille enhed, der tilsluttes til en af dine USB-forbindelser på medieinterfacet i det midterste armlæn. Det fungerer perfekt til musik og navigation og har ingen side effekter. Men hvis du vælger at se en video, medfører den meget lille forsinkelse, som USB opretter, et problem med læbesynkronisering, hvor lyd og video ikke er placeret så tæt på som ideelt. For at modvirke dette kan vi installere en lille forstærker, der opretter en direkte forbindelse fra skærmen til højttalerne og derfor eliminerer denne forsinkelse. På NTG5,2 kan lydstyrken stadig justeres på radioen og rattet. På NTG5,1 kan lydstyrken kun styres af rattets betjeningsknapper og IKKE af selve radioen. NB. Medmindre du ser videoindhold, er dette ikke nødvendigt.

Den angivne pris omfatter installation og alle nødvendige reservedele.
Se videoen nedenfor for at se mere.

Galleri