Ombetrukket bilrat

Trænger din bil til et nyt rat?

Vi er specialiseret i at ombetrække et ældre bilrat, til et nyt stilfuldt læderrat. Vores arbejde er håndlavet, og vi anvender materialer i allerhøjeste kvalitet. Ombetrækning af rat hos os, vil medføre at din bil vil fremstå mere eksklusiv i interiøret, og endvidere vil det medføre et æstetisk udtryk til bilen. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og vejledning ift. valg af; læder, farvevalg, syninger, mønstre mm. efter ønske. Vi ombetrækker også bilrat, som har varmefunktion. Det er dog vigtigt at pointere, at dette skal oplyses inden vi kan tage imod rattet, da dette er en vigtig information for os at vide.

Overvejer du at få ombetrukket dit gamle rat, skal du vide, at det ikke kun er bilens design, som forbedres, med det er i lige så høj grad komforten. Et ombetrukket læderrat er markant behageligere at golde på, og ydermere er det funktionelt i form af, at det har en højere slidstyrke, samtidig med det er nemmere at rengøre, hvorfor levetiden alt andet lige bliver forøget markant.
Ombetrækningen af bilrattet tager omtrent en uges tid. For alle Mercedes-Benz modeller tilbyder vi et midlertidigt bilrat, mens vi klargør det nye rat. Ved andre bilmærker beder vi dem venligst at indlevere rattet afmonteret.

Vi ombetrækker følgende bilrat modeller, til følgende vejledende priser:

-Mercedes-Benz – Pris 2700 kr. i denne pris inkluderer: afmontering af de gamle bilrat og montering af de ombetrukket nye bilrat.
-BMW – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.
-Audi – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.
-Volkswagen – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.
-Seat – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.
-Peugeot – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.
-Citroen – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.
-Kia – Pris FRA 2200 kr. Denne pris er uden afmontering og montering.

Gallery