Solfilm

Toning af bilruder:

Til toning af bilruder anvender vi udelukkende materialer af allerhøjeste kvalitet. Alt vores film, er certificeret og godkendt af IWFA. Det betyder også at vi giver garanti på toning hos os, da det bliver lavet af de bedste materialer der findes, til toning af bilruder. Som følge af den høje kvalitet, bevarer filmene, som vi anvender, derfor også farven. Der er ikke noget værre end dårlig film, som mister farven efter kort tid. Hos os laver vi det rigtigt fra start af. Endvidere er der også et specielt materiale i filmen, som går ind og beskytter mod ridser. At filmen er beskyttende overfor brug og rengøring, er utrolig smart, således at det ikke ser grimt ud efter blot en uge.

Toning af køretøjer:

Vi toner også køretøjer, som følge af at det virkelig kan ændre bilens udtryk, ved at få bilen til at se mere eksklusiv, unik og elegant ud. Igen anvender vi kun godkendt film i højeste kvalitet, og det smarte er, at dette film går ind og beskytter mod solens stråler, hvilket forøger komforten. Det er altså derfor også en god investering, da dette film beskytter mod 99 procent af solens U-stråler – dermed opretholder du affektionsværdi, og forøger derigennem levetiden på din bil. Sidst men ikke mindst, forøger det sikkerheden i bilen, som følge af at glasset sammenholdes, ved eventuelle ulykker.

Toning generelt:

Vi er dybt professionelle til det vi laver, hvilket også er derfor at vi tilbyder en god garanti. Garantien er fra SunTek, som er en livsgaranti på filmen. Denne garanti tilbydes da vores folie er i højeste kvalitet, og er godkendt af IWFA (International Window Film Association). Derudover har vi har rigtig mange års erfaring med toning af biler, hvilket betyder at du sikker og trykt kan efterlade din bil hos os, hvor vi sørger for at tone din bil professionelt, med kvalitetsmaterialer.

Se vores priser:

3 ruder fra 1500 kr.
5 ruder fra 1800 kr.
7 rudet fra 2000kr.
Sedan fra 2000 kr.
Coupe fra 2200 kr.
Barbering af kant pr. rude 150 kr.

Der tages forbehold for, at alle priser er vejledende og kan afvige fra bilmodel, størrelse og arbejdets omfang.

Gallery