Mercedes Benz midterkonsol
E klasse w213 2016-2021

Vil du gerne gøre interiøret i din Mercedes meget federe, uden det er alt for dyrt?

Vi har et kæmpestort sortiment af folie i høj kvalitet, som får enhver Mercedes til at blive den flotteste og fedeste udgaver af sig selv. Vi har folie i flere forskellige carbon farver, som ligner originalen 1-til-1. Derudover er vi et team af eksperter der har lavet dette i årtier, hvilket er derfor vi også tilbyder HELE 2 års garanti.

Er folie ikke noget for dig?

Bare rolig. Vi tilbyder, som nogle af de eneste i Danmark, professionelt hydro dyp i kvalitets-carbon og træfarve. Dette får din Mercedes til at fremstå endnu skarpere. Dyppet bliver gjort af professionelle, og ligner originalen fra Mercedes på en prik. Derudover tilbyder vi HELE 2 års garanti på dette dyp, da vi er så selvsikre på resultatet.

Har du slid, ridser eller andet, på midterkonsol eller dørliste, som ser grimt ud?

Bare rolig vi har den perfekte løsning. Vælg mellem vores folie overtræk, eller vores fantastiske hydro dyp, som bliver udført af professionelle. Her får du mulighed for at vælge mellem et stort sortiment af carbon, og træ-farver. Dette vil ikke kun skjule ridser og slid, men også opgradere bilens interiør fuldstændig! Dette er den perfekte løsning hvor du slår to fluer med et smæk.

Gallery