Ambient lys for C-klasse 2014-2018

Skab et varmt lys i bilens kabine med Ambient Lys til Mercedes C Class.

Vi vil tilføje de nødvendige dele for at belyse:

Hver sektion er oplyst med et superklart sæt lysdioder, der giver en klar, levende glød med et udvalg af 64 farver.

Biler uden omgivende belysning

På biler uden eksisterende omgivende lys vil vi tilføje alle de relevante strimler på undersiden af dørstrimlerne og tilføje lysrør langs midterkonsollens underside, som alle ser identiske ud som fabriksmonteret. Vi introducerer menuer i den eksisterende menu for køretøjsindstillinger for at give fuld kontrol på samme måde som standardudstyr. På tidlige biler fra 2014-2018 vil dette kun vise 3 farver, men bilen vil have alle 64 muligheder. På senere biler fra 2018+ afspejler menu skærmene alle 64 farver.

Biler med ambient belysning

På biler med det eksisterende 3-farvede system vil vi opgradere hver LED-klynge med superklare LED. Dette giver en betydeligt lysere og mere levende belysning end tidligere (hvilket er et temmelig dårligt show fra Mercedes!) Når vi installerer eller opgraderer ud over de oprindelige fabriksspecifikationer (f.eks. fra 3 til 64 farver), opnås de ekstra farver ved løbende at rulle rundt og rundt om de oprindelige 3 farver på de eksisterende menuer. Systemet ruller gennem hele farvespektret, når dette gøres.

Vi tilbyder også andre muligheder, der er tilgængelige separat:

Vi tilbyder også andre muligheder separat:

Turbo-ventilationsåbninger til Ambient belysning og alt andet giver bilen et mere moderne look og en mere moderne fornemmelse og tilføjer et sofistikeret skær til bilens interiør. Hvis du tilføjer disse i bagenden, fuldendes udseendet i hele bilen. Dash strip tilføjer lidt mere farve på forsiden af bilen, ligesom mange nyere modeller af Mercedes.

Al programmering udføres med Mercedes Star Diagnostisering.

Galleri